God jul & gott nytt år

Julhalsning

Vi på Aven vill önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi hoppas att ni har haft ett framgångsrikt år och ser fram emot att fortsätta samarbetet med er under det kommande året.

Vi är glada att meddela att vi under detta år har uppnått FSC och PEFC-certifieringar, vilket stärker vårt engagemang för hållbart skogsbruk. Det är ett steg i rätt riktning för att säkerställa att våra produkter kommer från ansvarsfulla och miljövänliga källor.

En annan viktig satsning för oss är vårt ökade fokus på begagnat emballage. Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan genom att reparera och återanvända pallar. Detta initiativ är en del av vårt hållbarhetsarbete och vår strävan efter att minska avfallet och främja en cirkulär ekonomi.

Vi är också glada att kunna välkomna tre nya ansikten till vår organisation. Stefan Spetz har anslutit sig som ny driftledare i Tidaholm, Josefine Dahlqvist har tagit rollen som innesäljare i Rabbalshede och Karin Kvernberg tar hand om våra certifieringar för kvalitet och miljö. Vi är övertygade om att deras erfarenhet och engagemang kommer att bidra till att stärka vårt team och ytterligare förbättra vår service gentemot er kunder.

Inför det kommande året ser vi fram emot att utöka vårt erbjudande till er genom att jobba mer med att tillhandahålla Environmental Product Declarations, EPD. Detta kommer att ge er ytterligare insikt i miljöpåverkan av våra produkter samt hjälpa er att fatta informerade beslut som stöder er hållbarhetsstrategi.

Tack för att ni har varit en del av vår resa under det gångna året. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och önskar er en underbar jul och ett framgångsrikt nytt år!


13 AVDELNINGAR 
I SKANDINAVIEN


1,4 MILJONER 
PRODUKTER PRODUCERADE I SVERIGE, ÅRLIGEN


LOKAL PRODUKTION
MINSKAT CO2-UTSLÄPP


CERTIFIERAD
HÅLLBAR PRODUKTION